Tady je každá rada těžká. Dětičkám bych na záda vložil samostatný batůžek. Ať si zvykají. Budou se navíc cítit jako dospělí, užiteční. To malé robě by tam mělo medvídka a něco dobrého na zub, pohádkovou knížku do vlaku, autobusu. Starší již menší či velikou láhev s vodou, jídlo, vařič, gumu, ale ne tu na psaní.
Na kolo mohu použít jakýkoliv batoh, ale lepší je vložit věci do kolových pouzder, tašek. Zejména, když se jedná o delší vzdálenosti. On na zádech není zrovna pohodlný.
Takže, tady je každá rada drahá. Věci, jako jsou torny, se nekupují na poslední chvíli. Vždy je lépe nakupovat, i když to zrovna nepotřebuji, v době výprodejů. Tak se pak mohou za cenu jednoho batohu, klidně koupit i tři. Právě teď jsem koupil pro oddíl přemnoho maskovaných spacích pytlů a dalších, tak potřebných věcí. Kvalita za babku. A vo tom to je. ještě nějaký dotaz?
Sedněte si do křesla, zavřete oči a začněte pomyslný batoh plnit věcmi a hned uvidíte, který budete potřebovat. Hlavně kupte ten, který má vypolštářované ramenní popruhy, Dobré je u těch větších bederní a prsní pas. To druhé je naprosto fantastické. Potom si pořiďte takové ty malé karabinky a těmi uzavřete jednotlivé díly batohu. Tak se vám do něho budou zloději obtížněji dostávat.
Kolem batohů je mnoho vychytávek. Já jsem před časem vyfasoval vojenský. Uvnitř má takovou nějakou zelenou gumu, takže se dá vymývat. Má to úžasnou vlastnost. I ve velkých vedrech, vždy je voda v něm hodně studená. To je k nezaplacení. burle.blog.cz