1

Téma: Chcete navštívit legálně Doupovské hory autobusem?

Mohu zajistit autobus cca 19 míst na výlet do Doupovských hor s  kvalifikovaným průvodcem.  Ubytování ve Vojkovicích za 400 kč s polopenzí. Doprava a průvodce 150kč. Kdo má zájem pište na Waketai@seznam.cz    nebo Bohacek.K@seznam.cz       termín zatím nemám - nevím jestli bude zájem.....asi polovina října.

2

Re: Chcete navštívit legálně Doupovské hory autobusem?

Já se hlásím a už se moc těším. Jest-li chceš, tak to dej na burle.blog.cz pod článek vojenský újezd Doupov. To bude super výlet.... Udělal jsi mě k svátku převelikou radost!!!!

3

Abych tě nezklamal - je to v plánu ! Dal jsem to na www.turistika.cz a vůbec žádný zájem !!!!  Každý má plno řečí že tam chce ,ale pak nic....

4

waketai napsal:

Abych tě nezklamal - je to v plánu ! Dal jsem to na www.turistika.cz a vůbec žádný zájem !!!!  Každý má plno řečí že tam chce ,ale pak nic....

Tak tohle moc dobře znám. Teď jsem připravoval vandr do jednoho vojenského xyz a stejně jela jenom naše stálá parta....

5

No tady taky žádný zájem  - 0 všude.....  roveřina a temping u nás na severu umírá ...jsou dny kdy u nás v lesích nepotkám čecha ,ale spíše se potkám s němcem....