Téma: Jsou ceny ze soutěže již poslány?
Tak jsem dnes čekal,že již dnes dojde zásilka s cenou v soutěži,ale ještě nic nedošlo,tak se ptám,zda to již bylo poslané.Děkuji.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Zde je prostor pro diskuse nad nejrůznějšími tématy nejen tipy na výlety a vše co s výlety a výšlapy do přírody souvisí, ale například i velmi rozsáhlé téma o houbách a houbaření. Názory uživatelů nemusí být vždy shodné s názory redakce.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Tak jsem dnes čekal,že již dnes dojde zásilka s cenou v soutěži,ale ještě nic nedošlo,tak se ptám,zda to již bylo poslané.Děkuji.
Ještě prosba o technickou úpravu.Poprve pro obec Sněžná jsem poslal snímek poutního kostelíkaz boku.Jelikož v době odeslání nebyla Sněžná ještě na seznamu obcí a měst,tak jsem to poslal na Krásnou Lípu (viz severní Čechy a Děčínsko)Nešlo by tuto fotku z Krásné Lípy přendat pod Sněžnou?Pokud ano ,byl bych Vám vděčný,děkuji. Anton.
Ano jsou odeslany, tedy krome te Vasi, jak jsem zjistoval, asistentka ma nejake nesrovnalosti ohledne Vasi postovni adresy, behem dneska se s Vami spoji.
J.Jarmara
Prosíme vložte fotografii k místu kam patří znovu. Záznam u Krásné Lípy jsme upravili.
Děkujeme
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.