Téma: turistické cesty
Mám nápad na vylepšení: mohly by mapy ukazovat též značené turistické (a příp. cyklistické) cesty? Myslím, že nejen já bych to uvítala. :-)
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Zde je prostor pro diskuse nad nejrůznějšími tématy nejen tipy na výlety a vše co s výlety a výšlapy do přírody souvisí, ale například i velmi rozsáhlé téma o houbách a houbaření. Názory uživatelů nemusí být vždy shodné s názory redakce.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Mám nápad na vylepšení: mohly by mapy ukazovat též značené turistické (a příp. cyklistické) cesty? Myslím, že nejen já bych to uvítala. :-)
a nechci být hnidopich, ale v okolí Brna mě chybí vyznačená Mohyla míru. Tak historicky významná památka by si to myslím zasloužila :-))
Vrstva se značenými turistickými trasami a cyklotrasami by měla naše mapy brzy obohatit.
Mohyla míru na Výletníku je a to hned ve třech odkazech. Zkuste vyhledávání.
ano, to vím a o tom se nepřu :-))
ale v mapě na vVýletníku není zaznačená ikonka v místech, kde by měla být, prostě je tam jen šedé pole
http://mapy.vyletnik.cz/prace-1481/#x=4
25977@z=14
Naposledy upravil: danka7 (24. 9. 2009 12:24:06)
Tento odkaz je přímo na obec Práce, zobrazí se detail jen tohoto vybraného místa. Zkuste nad pravým sloupcem v mapě volbu: Výběr turistických cílů a tam zaškrtněte tipy na Výlety, zobrazí se Vám ikonka mohyly.
Případně lze využít funkci vyhledávání v okolí to by mělo také zafungovat.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.