Ahojte, pokud plánujete cestu do Francie, poradím vám, jak ušetřit za ubytování. V současné době pobývám ve francouzském Lyonu a jelikož rád cestuji a jsem vášnivý turista, vím, jaké to je mít v zahraničí kontakt na někoho, u koho lze složit hlavu ke spánku a neplatit tak za hotel nebo ubytovnu. Sám takových možností často a rád využívám a bývá to na pohodu. Slíbil jsem, že až se mi taková možnost naskytne, také se o ni podělím. No a je to tu, takže možnost oplácím. Mrkněte na stránku http://vlyonu.blogspot.com , která slouží jako pozvánka pro mé přátele a také pro všechny ty, kteří se chtějí podívat do Lyonu, okolí nebo pouze projíždí a hledají obyčejné ubytování či nocleh, prostě střechu nad hlavou. Velmi rád všem vyjdu vstříc. Jsem tu pouze do léta 2010.
Zde je prostor pro diskuse nad nejrůznějšími tématy nejen tipy na výlety a vše co s výlety a výšlapy do přírody souvisí, ale například i velmi rozsáhlé téma o houbách a houbaření. Názory uživatelů nemusí být vždy shodné s názory redakce.